• Lorem ipsum

Batterijvoordelig.nl

Batterijvoordelig.nl levert de meest voordelige batterij. Batterijvoordelig.nl staat voor een batterij van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. De scherpe prijs kunnen wij realiseren omdat we van oudsher een bedrijf zijn dat groot inkoopt en levert aan andere bedrijven. Sinds kort levert batterijvoordelig.nl ook batterijen aan particulieren tegen hele scherpe prijzen.

Contact opnemen

Om lage prijzen te blijven garanderen houden wij er geen duur call center op na. Het is voor ons het handigste en voordeligste als u contact opneemt via e-mail. Uw e-mail wordt altijd binnen een werkdag beantwoord. U kunt ook bellen, maar liever niet voor vragen over de artikelen. Onze medewerkers aan de telefoon zijn niet voldoende getraind om daar afdoende informatie over te verstrekken.

Voor vragen over producten, bel ons dus niet, maar mail ons op [email protected]

LET OP: Voor administratieve zaken kunt u ons eveneens het beste mailen op [email protected] Bellen is ook mogelijk: +31 35 2040019. Door de drukte kunnen wij helaas soms telefonisch slecht bereikbaar zijn. Ook voor vragen over ruilen kunt u beter e-mailen. Op werkdagen beantwoorden wij uw vraag nog dezelfde dag!