• Lorem ipsum

Alkaline batterijen

Bent u op zoek naar Alkaline batterijen? Bij Batterijvoordelig.nl vind u de meest voordelige producten!

Alkaline batterijen

Haal je alkaline batterijen voordelig in huis door ze te gemakkelijk en snel te bestellen op Batterijvoordelig.nl. Tegenwoordig hebben we steeds meer apparaten in huis waar je alkaline batterijen voor nodig hebt en met een lege batterij kun je natuurlijk niet zo veel. Hoe fijn is het dan dat je altijd alkaline batterijen op voorraad hebt? In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan alkaline batterijen in alle soorten en maten. Om het je gemakkelijk te maken hebben we ze verdeeld in verschillende categorieën. Maar welke alkaline batterij heb je precies nodig? We leggen het je graag uit.

Welke alkaline batterij heb je nodig?

Welk type alkaline batterij je nodig hebt is vrij makkelijk te beantwoorden. In het apparaat waarvan je de batterij wilt vervangen, kun je zien welke afmeting je nodig hebt. In de meeste gevallen wordt het type alkaline batterij aangeduid in letters. Zo kan het zijn dat je één van de volgende type batterijen nodig hebt:

Als de batterijen niet in letters zijn aangegeven, dan kan het zijn dat je 9 volt batterijen nodig hebt. Dit type is een heel krachtig blokbatterij en wordt vaak gebruikt voor apparaten die veel energie verbruiken. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan draadloze microfoons, rookmelders en vele andere apparaten. Al bovenstaande batterijen vallen onder de categorie alkaline batterijen. Dit zijn de meest gangbare batterijen voor al je apparaten in huis. Ze leveren een hoge energie, hebben een lange levensduur, maar zijn niet oplaadbaar. Hierdoor kun je deze batterijen eenmalig gebruiken. Uiteraard vind je bij ons ook oplaadbare batterijen.

Diverse soorten oplaadbare Alkaline batterijen

Het grote voordeel van oplaadbare batterijen is dat je ze steeds weer opnieuw kunt opladen. Hierdoor hoef je niet constant je oude batterijen te vervangen voor nieuwe batterijen. Dat maakt oplaadbare alkaline batterijen perfect voor apparaten zoals spelcomputers bijvoorbeeld, die in korte tijd veel energie verbruiken. Naast dat je nooit meer zonder batterijen komt te zitten, zijn oplaadbare batterijen een stuk beter voor het milieu. Net als alkaline batterijen, zijn oplaadbare alkaline batterijen er in verschillende soorten, waaronder:

Uiteraard vind je bij ons ook een ruim assortiment aan lithium batterijen en knoopcel batterijen. Deze batterijen zijn geschikt voor apparaten die dagelijks gebruikt worden. Zo vind je deze batterijen vaak terug in afstandsbedieningen, digitale camera’s, MP3 spelers, horloges etc. 

Alkaline batterijen van hoge kwaliteit

Het is onwijs belangrijk om je batterijen op tijd te vervangen. Als je batterijen te lang laat zitten, kunnen ze beschadigingen aan het apparaat veroorzaken. Alkaline batterijen kunnen op den duur namelijk gaan uitzetten en lekken, waardoor er vloeistof in het apparatuur komt waar de batterijen in zitten. Als het eenmaal zover is, kun je er vaak niets meer tegen doen en ben je genoodzaakt om het apparaat te vervangen. Dit zie je vaak gebeuren bij batterijen die niet van hoge kwaliteit zijn. Daarom vind je bij ons 100% kwalitatief goede alkaline batterijen van merken die eerst een uitgebreide test zijn ondergaan. 

Groot assortiment Alkaline batterijen van verschillende merken

Als je voor een lange tijd alkaline batterijen van een bepaald merk gebruikt voor een specifiek apparaat, dan raden wij jou aan om bij dit merk te blijven. Als je namelijk een batterij van een ander merk in het apparaat gaat gebruiken, kan deze op den duur voor prestatieverlies van de apparatuur zorgen. Dit komt doordat alle merken batterijen verschillende chemische samenstellingen hebben. In onze webshop vind je een breed scala batterijen van verschillende soorten merken, waaronder Duracell, Rayovac, Varta, Energizer en GP.  

Voordelig Alkaline batterijen online kopen 

Bestel gemakkelijk en snel al je alkaline batterijen op Hoorbatterijen.nl. Of je nu alkaline batterijen, oplaadbare alkaline batterijen of hoortoestelbatterijen nodig hebt, met een voorraad batterijen in huis komen al je apparaten nooit meer zonder stroom te zitten. Heb je toch nog een vraag over het soort alkaline batterij dat je nodig hebt? Neem dan contact op via +31 35 2040019 of stuur een mail naar [email protected]. Onze klantenservice medewerkers streven er naar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.